Kuveyt’in En Büyük AVM’lerinden The Avenues’ta Mitsubishi...

Kuveyt’in En Büyük AVM’lerinden The Avenues'ta Mitsubishi Electric İmzası

10 Mayıs 2018 - 08:49

Projede 69 asansör ve 2’si spiral 64 yürüyen merdivenden oluşan 133 ünite yer alıyor


Teknoloji öncüsü Mitsubishi Electric, Kuveyt'in en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan The Avenues'e asansör ve yürüyen merdivenleri ile imza atıyor. Şirket, 800'den fazla mağazası bulunan The Avenues'e 69 asansör ve 2’si spiral 64 yürüyen merdiven olmak üzere toplamda 133 ünite sağlıyor. Bu ünitelerin, alışveriş merkezinin dördüncü büyüme aşamasında kullanılması planlanıyor.


Mitsubishi Electric'in tescilli yürüyen merdiven teknolojisi ile üretilen özel spiral yürüyen merdivenler, The Avenues'un "Prestige" adlı lüks alışveriş bölgesinin geniş avlusuna mimari zarafet ve sofistike bir atmosfer kazandırıyor. Her biri 14 ila 27 kişilik taşıma kapasitesine sahip olan asansörler dakikada 60 metre nominal hıza ulaşıyor.


Mitsubishi Electric Corporation Hakkında

Mitsubishi Electric Corporation, güvenilir ve yüksek kaliteli ürünler üretmekte 95 yılı aşkın tecrübeye sahip ve bilgi işlem ve iletişim sistemleri, uzay geliştirme ve uydu iletişimleri, tüketici elektroniği cihazları, sanayi teknolojileri, enerji, nakliye ve inşaat makinelerinde kullanılan elektrikli ve elektronik donanımların üretimi, pazarlaması ve satışında dünyadaki ileri gelen markalardan biri olarak kabul ediliyor. Mitsubishi Electric, kurumsal ilkesi “Changes for the Better” (Daha İyisi İçin Değişim) ve çevre ilkesi “Eco Changes” (Eko Değişim) doğrultusunda küresel ve önde gelen çevre dostu bir şirket olmayı ve toplumu teknolojileriyle zenginleştirmeyi hedefliyor. Şirket 31 Mart 2017’de sona eren mali yılda 4,238.6 milyar Yen (37.8 milyar USD*) konsolide grup satışı elde etti. Ayrıntılı bilgi için; www.MitsubishiElectric.com

* Tokyo Döviz Borsası’nın 31 Mart 2017’de ilan ettiği 1 USD = 112 yen kambiyo kurundan hesaplanmıştır.


Mitsubishi Electric’in Türkiye’deki Faaliyetleri Hakkında

Mitsubishi Electric’in Türkiye’deki ana faaliyet alanları; klima sistemleri, fabrika otomasyon sistemleri, ileri robot teknolojileri, CNC mekatronik sistemler, asansör ve yürüyen merdiven sistemleri ile görsel veri sistemlerinden oluşuyor. Nisan 2016’da Türkiye’de ev tipi klima geliştirme ve üretim şirketi kuran Mitsubishi Electric, Aralık 2017’de Manisa fabrikasında üretime başladı. Türkiye’nin ve komşu ülkelerin iletişim ve yayıncılık altyapısına katkıda bulunan Türksat 4A ve 4B uydularının üreticisi olan Mitsubishi Electric, uyduların yanı sıra Marmaray projesinde kullanılan otomasyon teknolojisi ile de tanınıyor. Ayrıntılı bilgi için;tr.mitsubishielectric.com


Mitsubishi Electric Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri Hakkında

Mitsubishi Electric, ileri teknolojisi ile yüksek hızlı, konforlu, emniyetli ve yüksek enerji verimliliğine sahip asansörler geliştiriyor. Dünyanın tek spiral yürüyen merdiven üreticisi olan Mitsubishi Electric, dikey taşımacılık sektöründe de lider markalardan biri konumunda. Marka, standart ürünlerden spiral yürüyen merdiven gibi özel ürünlere kadar farklı ürünler üretiyor. Bugün dünyanın pek çok ülkesinde öncü teknolojisi ile hizmet veren Mitsubishi Electric, Çin’deki 632 metre yüksekliğe sahip Shanghai Tower projesinde dünyanın en hızlı (saniyede 20,5 metre) asansörlerine de imza attı.


Mitsubishi Electric Türkiye sosyal medya hesapları

linkedin.com/company/mitsubishi-electric-turkey

facebook.com/MitsubishiElectricTurkeyA.S/

twitter.com/MitsubishiE_TR

instagram.com/mitsubishielectricturkey/

plus.google.com/+MitsubishiElectricTurkey?hl=tr

Bu haber 662 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi