Marmara Forum’dan bir ilk: “Basketbolun Geleceğine 3’lük...

Marmara Forum'dan bir ilk: “Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış”

24 Mayıs 2018 - 09:57

Marmara Forum 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda anlamlı bir proje başlattı. Hayata geçirilen “Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış” projesiyle Bakırköy ilçe sınırlarında ilk kez bir lise nizami ölçülerde tasarlanmış, tam kapsamlı bir basketbol sahasına kavuşuyor.
 
Marmara Forum, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda genç basketbol sevdalılarına gerçek bir basketbol deneyimi yaşatmak üzere yola çıkan ve bir ilk niteliğindeki “Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış Projesi”ni duyurdu.
 
“Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış” kapsamında Türkiye'nin büyük basketbol kulüplerinin altyapılarına oyuncu yetiştiren Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi öğrencileri ekipmanlarından potalarına, formalarından tribünlerine kadar tamamen gerçek bir basketbol sahasında oynama imkânına kavuştu. Hazırlanan basketbol ekipmanları, Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi'nde geleceğin yıldızlarıyla buluştu ve böylelikle Bakırköy ilçe sınırları içerisinde ilk kez bir lisenin öğrencileri nizami ölçülerde bir basketbol sahasında yeteneklerini geliştirme olanağıyla tanıştı. Projeyi anlatan özel bir kısa film de hazırlayan Marmara Forum, 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü filmle beraber sosyal medya hesapları üzerinden projenin duyurusunu gerçekleştirdi.
 
Marmara Forum, bir yaşam merkezi olarak konumlandığı projelerinden biri olan “Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış Projesi” kapsamında, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ve yönlendirmesiyle, her yıl ilçede bulunan 3 okulun sahalarını yenilemeyi ve öğrencileri profesyonel ekipmanlarla buluşturmayı hedefliyor.

 
  

Bu haber 832 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi