3.İstanbul başakşehir nerede

3.İstanbul başakşehir nerede

3

28 Nisan 2017 - 12:33

3. İstanbul projesinde Fiyatlar 473.000 TL'den başlıyor...

3. İstanbul projesi, ASAF İş ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçiriliyor. Proje 51 bin 882 metrekare arsa alanına inşa edilecek. 3. İstanbul, 47 ila 14 katlı 10 bloktan oluşuyor. Projede 1.500 adet konut, 107 adet cadde mağazası ve 102 adet de çarşı dükkanı bulunuyor.. Proje üç etap olarak hayata geçirilecek.

ASAF İş Ortaklığının ilk projesi olan 3. İSTANBUL ile Başakşehir Futbol Kulübü’ne forma ve stadyum sponsoru oldu.



3. İstanbul’da 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipindeki daireler bulunurken, dairelerin metrekare büyüklükleri 72 metrekare ile 254 metrekare arasında değişiklik göstermektedir...

3. İstanbul'da daire fiyatları, 473.000 TL 'den başlangıç gösteriyor.

 

Başakşehir’in en büyük projesi 3. İSTANBUL, ön talep toplama döneminin ilk iki haftasında, konut sayısının 5 katına yakın talep topladı. Projeye istanbul dışında Tekirdağ, Ankara, Konya, Kocaeli, Bursa, İzmir, Edirne, Sakarya, Antalya ve Gaziantep ileerinden 1.211 adet başvuru talebi yapıldı.

Projenin etapları ile ilgili detaylar ise şöyle:

3. İstanbul 1. Etap
3. İSTANBUL’un 1. Etabı, 2 farklı tipte toplam 4 bloktan oluşuyor. Blokların bir daire oluşturacak şekilde sıralandığı 1. Etap’ın iç kısmındaki yeşil alan, aynı zamanda sosyal ve sportif alanlara da sahip olacak. Blokların bu ortak alanı perdelemesi, evdeki mahremiyet duygusunu açık alana da taşıyacak. Kapalı bir sosyal tesis de bulunuyor.
MODA Blokları: 2+1 ve 3+1 dairelerin olduğu Moda Blokları, özellikle çocuksuz yeni evliler ve küçük aileler için ideal seçenekler sunuyor. MODA Blokları’ndan 1. Etap’ta toplamda 3 adet bulunuyor.
GÖKSU Blokları: 4+1 dairelerden oluşan Göksu Blokları ise geniş aileler için birebir çözümler üretiyor. 1. Etap’ta GÖKSU Blokları’ndan 1 adet bulunuyor.

3. İstanbul 2. Etap

3. İSTANBUL’da 1. Etap ile aynı bütünlüğü paylaşan 2. Etap ise, 3 farklı tipte toplam 4 bloktan oluşuyor.
2. Etap’ta bulunan 2 adet MODA Blokları ve 1 adet Göksu Blokları’na, 1 adet de RİVA Blokları eşlik ediyor.
RİVA Blokları: Riva Blok’un 3+1 daireleri, ailelere ihtiyaç duydukları keyifli yaşam alanlarını sunacak. 1. Etap’ta Riva Blok’tan 1 adet bulunuyor

3. İstanbul 3. Etap
3. İSTANBUL’un üçüncü etabı, modern mimarisiyle görenleri ilk anda etkisi altına alıyor. İlk iki etabın dışında daha kalabalık ailelere de çözümler sunan 3. Etap, 3 farklı tipte 10 adet bloktan oluşuyor.
SARAYBURNU Blokları: Hayatın hızlı aktığı Sarayburnu Blokları, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Çekirdek ailelerin, yeni evlilerin tercihi olacak Sarayburnu Blokları’ndan 3. Etap’ta 4 adet bulunuyor.
KİLYOS Blokları: 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Kilyos Blokları, çok çocuklu aileler için özel olarak tasarlandı. 3. Etap’ta Kilyos Blokları’ndan 4 adet bulunuyor.
EMİRGAN Blokları: Geleneklerine önem verenlere, 3 kuşak bir arada yaşayanlara özel olarak tasarlanan ve 5+1 dairelerden oluşan Emirgan Blokları’nndan 3. Etap’ta 2 adet bulunuyor.

Feriye Rezidans
4+1’e kadar farklı yaşam seçenekleri, kuru temizlemeden resepsiyona rezidans hizmetleri ve dükkânlarıyla zirvede yaşamlar için kurgulanan Feriye Rezidans’taki 79 daire ise home office olarak kullanıma sunuluyor.

3. İstanbul Çarşı
Modern mimarisiyle ve alışılmışın dışındaki çizgileriyle açık havada alışveriş keyfi sunan 3. İSTANBUL, Çarşı, kafeleriyle ve restoranlarıyla da 3. İSTANBULLULARIN buluşma noktası olacak.

Ticari Alanlar
Canlı bir kent yaşamının olacağı 3. İSTANBUL’da ticaret hayatı da çok hareketli geçecek. Anayola bakan 87 adet cadde dükkânı, herkesin buluşma noktası olacak. 3. İSTANBUL Çarşı’daki 102 dükkân ve Feriye Rezidans’taki 20 dükkânıyla 3. İSTANBUL, iş hayatında kazanmak isteyenleri bekliyor.

3. İstanbul teslim tarihi Şubat 2019 olarak planlanıyor.

Bu haber 2040 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...