ITE Turkey’in Bölge Direktörü Kemal Ülgen Oldu

ITE Turkey’in Bölge Direktörü Kemal Ülgen Oldu

24 Nisan 2018 - 12:16

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey’in Bölge Direktörü, iş dünyasında farklı sektörlerde deneyim sahibi olan Kemal Ülgen oldu. Mart ayı itibari ile göreve başlayan Ülgen, ITE Turkey’in EMEA Bölgesinden sorumlu olacak. 


1972, Ankara doğumlu olan Kemal Ülgen, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme bölümünü tamamladıktan sonra iş hayatına 1997 yılında Procter&Gamble’da başladı. Satış ve pazarlama departmanında farklı görevler alan Ülgen, Kasım 2001‘de BAT ailesine Ticari Pazarlama İş Geliştirme Müdürü olarak katıldı. Ülgen, 2007 yılında Imperial Tobacco bünyesinde Ticari Pazarlama Yöneticiliği görevini üstlenmesinin ardından yine Imperial Tobacco’da İngiltere, BAE, Umman ve Katar’dan sorumlu Ülke Müdürü olarak kariyer hayatına devam etti. Son olarak Herbalife Türkiye Genel Müdürlük görevini yürüten Ülgen evli ve 2 çocuk babasıdır. 


ITE Turkey Hakkında

ITE Turkey, 20 ülkede 32 ofisi, 1.000’i aşkın deneyimli personeliyle dünya çapında yılda 240 fuar ve konferans düzenleyen, uluslararası fuarcılık şirketi ITE Group’un Türkiye ofisidir. Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey, YEM Fuarcılık, EUF - E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri ve Platform Uluslararası Fuarcılıkşirketlerinden oluşmaktadır.

Yapı, turizm, kozmetik, gıda, raylı sistemler ve lojistik sektörlerinde Türkiye’nin lider fuarlarını düzenleyen ITE Turkey gücünü, Türkiye ve bölgedeki deneyiminin yanı sıra grup şirketleri arasında yer aldığı ITE Group’un küresel ağından alıyor. ITE Turkey, fuarcılık sektöründeki güçlü küresel ağını içinde yer aldığı her bir sektöre aktararak, düzenlediği fuarlarda yeni iş, işbirliği ve satın alma fırsatları yaratıyor, bu sektörlerin gelişmesine katkıda bulunuyor.
www.ite-turkey.com

Bu haber 524 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...