İslam İşbirliği Teşkilatı da ’Bosch’ dedi!

İslam İşbirliği Teşkilatı da 'Bosch' dedi!

İslam İşbirliği Teşkilatı, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrindeki genel merkezine, Bosch’un DCN multimedia konferans sistemini kurdu

16 Şubat 2016 - 15:52

İslam İşbirliği Teşkilatı, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrindeki genel merkezine, Bosch’un DCN multimedia konferans sistemini kurdu.



İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde bulunan genel merkezi için, kusursuz bir konferans ve çeviri imkânı sağlaması istenen Nesma Trading adlı şirket, organizasyonun yüksek profilini ve beklentilerini göz önünde bulundurarak Bosch’un DCN multimedia konferans sistemini tercih etti.

Şirketin kıdemli mühendisi Marcel Zaatar, Bosch’u tercih etmelerinin ardında yatan nedenleri şöyle anlattı: “Müşterimiz bize en üst düzey teknoloji talebiyle geldi. Çünkü uluslararası bir organizasyonda konferans sisteminin performansı ayrı bir öneme sahiptir. Sistemin katılımcılar arasında kusursuz bir iletişim sağlamasının yanı sıra şık tasarımıyla beraber en yüksek ses kalitesini sunması beklenir. Bosch’un sunduğu çözüm, bir DCNm-APS (Audio Power Switch) ve 22 adet multimedya konferans cihazından oluşuyor.

İslam İşbirliği Teşkilatı, DCN multimedia sayesinde; görüntü ve sesi toplantı teması ile birleştiren, zarif ve ergonomik tasarım harikası, kullanıcı dostu bir konferans sistemine sahip hale geldi. Yüksek çözünürlüklü kapasitif dokunmatik ekranları sayesinde konferans cihazları katılımcılara dosya paylaşımı, sunum düzenleme ve oynatma, internet erişim olanakları sunuyor. Ayrıca, cihaz üzerinde bulunan iki yönlü mikrofon sistemindeki yüksek yönelimli teknoloji sayesinde tamamen doğal bir ses elde ediliyor. Sistem, toplantının tamamen dijital bir sistemde planlanmasını sağlıyor. Sürekli yazılım güncellemeleri sayesinde sistem, İslam İşbirliği Teşkilatı’nın büyüyen ihtiyaçlarına göre gelecekte de kullanabileceği bir çözüm…”

DCN multimedia konferans sistemi, OMNEO medya ağ mimarisini kullanan pazardaki IP tabanlı ilk konferans sistemi olma özelliği taşıyor. Böylece bütün sistemin Ethernet üzerinden yönetilmesi sağlanırken; esnek kullanım, ekonomik kurulum ve bakım garanti ediliyor. DCN multimedia ayrıca uluslararası standartlara uygun olarak güvenli şifreleme imkânı da sunuyor.

Sistem; yüksek çözünürlüklü Conference Dome kamera, iki Electro-Voice EVID serisi hoparlör, bir projektör, projeksiyon ekranı ve üç adet çevirmen masası ile tamamlanıyor.

Basınla ilişkilerde ilgili kişi:

Bosch Güvenlik Sistemleri

Erdoğan Aksoy
Aydınevler Mah. İnönü Cad. No:20 Küçükyalı Ofis Park

A Blok Kat:2 Küçükyalı-İstanbul

Telefon: +90 216 432 06 11

Mobile: +90 532 308 74 52
Faks: +90 216 432 00 90

E-mail: [email protected]

www.tr.boschsecurity.com

Bu haber 654 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...