Tekirdağ Limanı ihalesini kazanan şirket belli oldu

Tekirdağ Limanı ihalesini kazanan şirket belli oldu

Tekirdağ Limanı ikinci kez ihaleye çıktı. İhaleyi 347 milyon 100 TL ile Ceynak kazandı…

08 Ocak 2018 - 21:11

Tekirdağ Limanı ihalesi yapıldı. İkinci kez yapılan açık artırma ihalesini 347 milyon 100 bin TL ile başarılı lojistik firması Ceynak kazandı. 

2010 yılında yine Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın açtığı ihalede Samsun Limanı’nın işletme hakkını 36 yıllığına devralmış olan Ceynak, Tekirdağ Limanı ile birlikte işletmeleri arasına ikinci limanı da dahil etmiş oldu.

Cey Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ceynak, Türkiye’nin en büyük antrepo işletmecisi olup; Türkiye’nin her büyük limanı çevresinde antrepoları, likit tankları ve hububat siloları bulunan Ceynak, liman işletmeciliği konusunda oldukça başarılı bir performansa sahip.

Samsunport adı ile işlettiği Samsun Limanı’nı Karadeniz’in yıldızı haline getiren Ceynak, Samsun Limanı’nı aynı zamanda birçok uluslararası ödül ile de tanıştırdı.

Cey Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, “Samsun Limanı’nı nasıl Karadeniz’in en önemli lojistik üssü yapmışsak; Tekirdağ Limanı’nı da teknoloji ile donatacağız ve en kısa sürede İstanbul dahil Trakya Bölgesi’nin genel kargo, konteyner ve Ro-Ro taşımacılığına dair tüm ihtiyacını karşılar hale getireceğiz” dedi. 

Bu haber 757 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...